Rahman

Ne každá nabídka, které se vám dostane, je tím, co byste měli využít. Ale jsou i weby, jejichž nabídky jsou prospěšné. A tento web je jedním z nich.

Je škoda je vyhodit


V domácnostech bývaly vždycky koberce. V mnoha případech jich bylo dokonce více na sobě, a vzhledem k většímu množství nábytku byl někdy velký problém všechny koberce vyčistit. Muselo se všechno vystěhovat a jeden po druhém koberce vyklepat venku. Možná i proto současní třicátnici příliš kobercům neholdují. Jenže se musí nechat, že koberce jsou poměrně komfortní. Není nad to, když vás u televize hřeje koberec do nohou.

starý koberec

Naprostá většina mladých lidí chce mít bydlení zařízené tak jak velí současné trendy. Poslední roky je moderní mít všude dlažbu nebo vinyl, případně nějakou stěrku. Jenže když máte tyto podlahové krytiny bez koberců, bude vám nejspíš zima od nohou. I když budete mít v zimě puštěné podlahové topení, přes léto jsou tyto typy podlah opravdu studené. Pokud máte malé děti které si hrají na zemi, stejně jim nejspíš koberec budete muset pořídit, aby se nenastydly. Záleží tedy potom už je na tom jakému koberci dáte přednost.

Máte po prarodičích nějaké věci na památku? Ukrývá se mezi nimi i nějaký starší koberec? Pokud je příliš barevný, můžete ho pojmout jako centrální designový prvek svého obývacího pokoje. Pomalu se do módy vrací barevné koberce, a nejlépe ručně tkané. Bohužel ne každý má štěstí že získá pravý perský koberec, které se v dnešní době prodávají za desítky až stovky tisíc Kč. Bohatě ale stačí když budete mít kvalitní ručně tkaný koberec třeba právě po prarodičích.

barevný koberec

Starší koberce už něco zažily, protože se běžně používaly. Chodilo se po nich nejen bez bot ale i v botách. Je jasné že na mnoha místech bude obrázek prošlapaný, někde bude chybět vazba, a někde mohly být dokonce i díry. Ani takový koberec nemusíte vyhazovat, všechno jde opravit. Nabízíme restaurování koberců, gobelínů, tapisérií, i potahu židli a nebo sedaček. Nechte svůj koberec u nás, a my vám z něj uděláme opět krásný koberec, který ještě udělá spoustu parády.