Rahman

Ne každá nabídka, které se vám dostane, je tím, co byste měli využít. Ale jsou i weby, jejichž nabídky jsou prospěšné. A tento web je jedním z nich.

Vztahy v rodině


Jaké máte vztahy v rodině? Povím vám, že někdy vztahy v rodině jsou opravdu špatné a na takové špatné a smutné úrovni, že někdy už to nic nespraví. Nejhorší je, pokud lidé se rozhodnou, že se ani jeden neomluví, to je potom opravdu to nejhorší, co můžete udělat. Samozřejmě, že každý člověk má svou hrdost, každý člověk má svou hrdost a nechce se jí vzdát a nechce se třeba někomu omluvit. Tohle potom ale je velice smutné. Znám několik rodin, které jsou rozhádané nejenom měsíce, ale už i roky. Samozřejmě, že když je někdo rozhádaný třeba pár týdnů, tak tohle naprosto logické.

S partnerem si naštěstí rozumíme.

Samozřejmě, že každý musí pochopit, že někdy se člověk pohádá, že třeba spolu několik dní anebo týdnů nemluví. Když už tu jsou ale měsíce, když už to je třeba půl roku, tak už bych zpozorněla. Už by se mi tohle nelíbilo, protože udržovat v rodině takovéto vztahy, které jsou velice napjaté a smutné anebo takové vztahy, které za chvilku vybuchnou. Tak tohle by se mi absolutně nelíbilo, proto jsem ráda, že u nás v rodině zatím nikdo takový není. I když tedy partner je takový docela výbušný a myslím si, že kdyby třeba sedu opravdu urazila nebo naštvala, tak by asi byl schopný třeba se mnou i několik měsíců nemluvit.

V rodině chci být šťastná.

Ale povím vám, že kdyby tohle můj partner udělal, tak já bych se s ním rozešla, rozhodně bych nesnesla vedle sebe někoho, kdo by se se mnou několik měsíců nebavil. My ještě nemáme děti, tak co bych tam dělala? To bych asi musela každý den jezdit ještě k rodičům, protože v zaměstnání hlavně pracuji s telefonem a s počítačem, takže tam si taky moc nepopovídám. Jedině s nějakým zákazníkem, ale určitě bych jezdila stále k rodičům anebo za kamarády, protože kdyby se se mnou partner nebavil doma a měli bychom špatné vztahy, tak co bych tam dělala? Vůbec by se mi tam nelíbilo. Vztahy by měly být vždy kvalitní.